• Integrácia - športová charitatívna exhibícia

          • Dňa 22.9.2022 sa na Štadióne pod Zoborom v Nitre, konala Najväčšia športová charitatívna exhibícia Legendy Slovenska vs. Osobnosti Integrácie.

            Pre žiakov a študentov bol pripravený unikátny program. Užili si vystúpenia skvelých interpretov, súťaže a hlavne exhibičný zápas hviezd, ktoré prišli podporiť myšlienku rešpektu a eliminácie nenávistných prejavov na deťoch. Na živo mohli vidieť hviezdy a osobnosti ako napríklad: Michal "Ego" Straka, KALI, Majk Spirit, Expl0ited, Asimister, Milan Lieskovský, Matej Zrebný, Barbora Piešová, Marcel Forgáč , M. Hossa, S. Šesták, Bača, J. Ďurica, Maduar, I. Demo, M. Sapara, hráči HK Nitra, víťazky Miss Slovensko 2021 a mnohí ďalší... Podujatie otvoril príhovorom predseda NR SR p. Boris Kollár.

            Všetky vyzbierané peniaze z dobrovoľného vstupného boli transparente rozdané priamo počas podujatia vybraným organizáciám, školám a jednotlivcom. (MarMin)

          • Bábkové divadelné predstavenie

          • Dňa 21. 9. si žiaci 1. - 4. ročníka pozreli bábkové divadelné predstavenie "Čert a Káča", v ktorom vystupovali aj živé zvieratká. Počas predstavenia si zaspievali, zatancovali a nakoniec sa so zvieratkami aj vyfotili. (MarMin) 

          • Pamätný deň holokaustu a rasového násilia

          • Pri príležitosti Pamätného dňa holokaustu a rasového násilia sa žiaci 9.ročníka zúčastnili pietneho podujatia v Múezu holokaustu v Seredi. Účastníkmi tohto podujatia boli pán Pavel Kučera, preživší koncentračných táborov Sereď a Bergen-Belsen, pán Metod Špaček, vedúci Kancelárie prezidenta SR, ako i žiaci základných a stredných škôl. Po pietnej akcii nasledovala komentovaná prehliadka múzea pod vedením lektora p. Mariána Nestora. O priebehu akcie sa môžete presvedčiť aj v albume Pamätný deň holokaustu a rasového násilia.

          • Výchovný koncert

          • V stredu 7. septemra 2022 sa žiakom 1.- 4. ročníka predviedli mladí tanečníci z tanečnej školy v Nitre. Ukázali svoje umenie v rôznych druhoch tanca. Cieľom tohto vystúpenia bolo prebudiť v deťoch lásku, radosť a vášeň k tancu. (MarMin)