• Všetkovedko - výsledky

          • V tomto školskom roku bojovalo o titul VŠETKOVEDKA na Slovensku 20 048 detí. Sme veľmi radi, že sa medzi tých najlepších zaradili aj žiaci našej školy. Najúspešnejšia riešiteľka sa stala Zuzka Kučerová z II.A, ktorá skončila na 3. mieste. 

            Titul Všetkovedka získali aj druháci Eliška Svoradová, II.A a Samko Králik, II.A.

            Z tretiakov boli najúspešnejší: Hanka Cabada, III.A, Jazmínka Kmeťová, III.B, Marko Zimmermann, III.B, Šimon Jaroš, III.B, Paulínka Habánová, III.B, Sebastián Šmidt, III.B a Tomáš Kadlečík, III.C.

            Zo štvrtákov boli najúspešnejší: Rebeka Mihálová, IV.A a Matúš Golha, IV.C.  

            Ostatní riešitelia získali titul Všetkovedkov učeň, každý dostal diplom, ceruzku a výhercovia aj batôžtek, alebo loptičku. Všetkým srdečne GRATULUJEME! (MarMin)

          • Hviezdoslavov Kubín

          • V stredu 16.marca 2022 sa uskutočnilo obvodné kolo v prednese poézie a prózy Hviezdoslavov Kubín. Toto obvodné koilo sa uskutočnilo v priestoroch krajského osvetového strediska v Nitre.

            Našimi šikoivnými súťažiacimi boli žiačky Helena Vogelová (4.B), Ema Sofia Vargová (4.C), Laura Bulavčáková (5.C), Linda Chobotová (6.A) a Natália Chromčová (8.C). V silnej konkurencii si naše žiačky mohli získať nové skúsenosti. Tešíme sa, že odborná porota udelila Eme Vargovej čestné uznanie.

            O súťaži sa dozviete aj v albume Hviezdoslavov Kubín. (byLucUhr)