• Tréneri v škole hodnotenie

          • Naša škola je opätovne zapojená v programe Tréneri v škole. Nakoľko realizátorom programu záleží na jeho kvalite, chceli by získať spätnú väzbu o spokojnosti s týmto programom. Hodnotenie vo forme pridelenia HVIEZDIČIEK naším trénerom zapojenými žiakmi. 

            Toto hodnotenie sa realizuje online:

            1. Zadajte web: www.trenerivskole-portal.sk

            2. Kód pre registráciu dieťa/rodič je IČO školy (IČO školy je 37865307)

            3. Po úspešnej registrácií - uvidíte tréner/ov, kt. je/sú na Vašej škole a vyberte počet hviezdičiek a stlačte "OHODNOTIŤ TRÉNERA".

             - 5 hviezdičiek znamená najlepšie hodnotenie a 1 hviezdička najhoršie hodnotenie. 1 hviezdička najhoršie hodnotenie.

             - v prípade, ak by ste nevideli na portáli Vášho trénera, prosím obratom ma mailom kontaktujte.

            image.png

            4. Hodnotenie môžu deti opakovať každý týždeň. (1x za týždeň)

            Ďakujeme za spoluprácu.

          • Súťaž v hláskovaní

          • 26. 10. 2023 sa uskutocnila školská súťž v hláskovaní. skolska sutaz v hlaskovani. Výhercovia triednych kôl postúpili do školského kola. Spolu sa súťaže zúčastnilo 10 žiakov. Súťaž mala 10 kôl. Posledne kolo išlo pod časovou výzvou. Vyhláskovať 12 písmenové slovo za 6 sekúnd.

            Víťazom blahoželáme.

            1. miesto Cabada Hana (5.A)

            2.miesto Drevenáková Sofia (5.A)

            3.miesto Gan Michal (5.C)

            4. miesto Kiss Miroslav (5.B).

            Ďakujeme všetkým zúčastneným žiakom - Gráčiková Vivien, Lukáčik Martin (5.A), Sokol Filip, Plecho František, Zimmermann Marko (5.B) a Trnková Viktória (5.C). (ZuzVog)

          • Fidlikanti - výchovný koncert 1.- 4.ročník

          • V stredu 25.10.2023 sme na našej škole opätovne privítali  obľúbenú folklórnu kapelu Fidlikanti. Muzikanti Jozef Lednický a Andrej  Jarolín deťom predstavili niekoľko ľudových  hudobných nástrojov (fujaru, drumbľu , koncovku, husle,  pastiersku píšťalku a cimbál). Deti sa naučili východoslovenský tanec čapáš a zaspievali si spolu s muzikantami známe ľudové piesne. Výchovný koncert bol zameraný na spoznávanie folklóru ako súčasť slovenskej kultúry. Viac napovie album Fidlikanti - výchovný koncert 1.- 4.ročník. (SilAmb)

          • Posedenie so seniormi

          • 20.10.2023 žiaci našej školy spestrili posedenie seniorov mestskej časti Chrenová slávnostným programom - slovom, spevom s gitarou, flautou i tancom. Predstavili sa žiaci 2.A, Ema Šoková a TK Hviezdička. Vďaka patrí p.učiteľkám, ktoré program pripravili. O podujatí sa dozviete aj v albume Posedenie so seniormi.

          • CodeWeek s Logiscool

          • Druhý októbrový týždeň sme sa zapojili do aktivít venovaných programovaniu. Na našej škole si mohli žiaci 4.ročníka vyskúšať tajomstvá algoritmizácie s lektorkami Logiscool. Ako im to išlo sa môžete presvedčiť v albume CodeWeek s Logiscool.

          • Mladí geogafi

          • Na hodinách geografie sa piataci aj netradičnými pokusmi pokúšajú nahliadnuť do hlbín vesmíru. Ako sa im to páči sa môžete presvedčiť v albume Mladí geogafi.

          • Detský čin roka 2023

          • Detský čin roka prebieha už 23 rok pod čestnou záštitou prezidentky Slovenskej republiky pani Zuzany Čaputovej a Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR.

            Nominované príbehy sú publikované v tejto brožúre . 

            Tieto príbehy sú aj v online podobe načítané Katarínou Brychtovou a Ludwigom Baginom a zverejnené na YOUTUBE

            Môžete sa zapojiť do hlasovania o príbeh, ktorý Vás najviac oslovil na tejto stránke . Hlasovať sa môže do 30. novembra 2023.